Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
8 juni 2017
Radboudumc MKA-afdeling
13 december 2016

  Linoleum vloer leggen bij het Citadel College

  Voor de scheikundelokalen van het Citadel College hebben wij een meer dan geschikte linoleum vloer weten te realiseren. De vloer is bestendig tegen het eventuele morsen van allerlei chemicaliën, tegen het schuiven van tafels en stoelen en tegen veelvuldige reiniging. Bovendien is de vloer eenvoudig en simpel te reinigen, waardoor er in een schone en veilige omgeving proefjes gedaan kunnen worden. Kortom, ideaal voor de scheikundelokalen van de school.

  Kleurstelling

  We hebben de linoleum vloer afgestemd op de sfeer en de huisstijl van het Citadel College, zodat er een mooi en strak geheel ontstaat. Concreet betekent dat we de kleurstelling van het meubilair hebben laten integreren in en samenvloeien met het design van de nieuwe vloer. En dat heeft, in ieder geval in onze ogen, een prachtig resultaat opgeleverd. Een resultaat waar we trots op mogen zijn.

  Voordelen van een linoleum vloer leggen

  Een linoleum vloer leggen heeft vele voordelen. Zo is de vloer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. De strakke afwerking zorgt ervoor dat stof in de hoeken van de lokalen eenvoudig te verwijderen is. Eveneens nemen de vloeren geen vocht op, waardoor het schoonmaken eenvoudig met een droge doek kan worden gedaan. Een linoleumvloer leggen ook ecologisch verantwoord, want de vloeren worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Dit komt door de lijnolie en natuurlijke harsen die in oxidatieketels worden gemengd, zodat ze ook nog eens zo min mogelijk milieubelastend zijn. En dat is vandaag de dag ook wel wat waard.

  Contact

  Wilt u meer weten over een linoleum vloer leggen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woningof bedrijfspand? Laat u vrijblijvend door ons adviseren of ervaar het gemak van linoleum vloeren zelf. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om de opties te bespreken.