Uw vloer laten leggen

Of het nou gaat om een oppervlakte van 30m2 of 30.000m2, Damen Vloeren realiseert al uw wensen op het gebied van vloeren. Zo kijken we samen met u naar het ontwerp en kiezen we zorgvuldig de juiste materialen voor het project. De combinatie tussen een ijzersterk ontwerp en robuuste materialen zorgen voor een prachtige vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Alles is mogelijk

Uw vloer laten leggen door Damen Vloeren? Dan kunt u rekenen op een perfect ontwerp die aansluit bij uw wensen. Samen met u kijken we zowel naar de uiterlijke kenmerken als de praktische aspecten van uw nieuwe vloer. U kunt namelijk kiezen uit verschillende duurzame materialen. Als u geen specifieke wensen heeft voor het uiterlijk van de vloer kunt u altijd kiezen voor een eenvoudig ontwerp.

Vloer laten leggen wanneer het uitkomt

Een gebouw of ruimte kan natuurlijk niet zonder een vloer. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zijn wij flexibel in onze werkuren. Ook kunnen wij in overleg met u in de avonduren of op zaterdagen werken zodat wij niet storen met de dagelijkse werkzaamheden. Onze grote capaciteit en flexibiliteit zorgt er ook voor dat wij vrijwel altijd direct in actie kunnen komen voor u!

Van ontwerp tot realisatie

Damen Vloeren is gespecialiseerd in alle soorten projectvloerbedekking als bijvoorbeeld projecttapijt, marmoleum vloeren en projectvloeren. Wij verzorgen het gehele project en realiseren probleemloos uw wensen. Laat ons uw specifieke wensen weten en wij geven direct een vrijblijvend advies. Bij Damen Vloeren is alles mogelijk, van eenvoudige stoffering tot speciaal ontworpen marmoleum vloeren. U kunt op onze contact pagina gemakkelijk uw vragen stellen of een afspraak inplannen.

“Service is een mentaliteit, geen afdeling.”

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl