SCHOOL INTERIEUR

Als gevestigde naam op het gebied van projectstoffering in het onderwijs leveren onze bedreven medewerkers keer op keer vakwerk af. We maken in samenspraak een ontwerp en -met het oog op duurzaamheid, functionaliteit en stijl- voorzien we u daarbij van deskundig advies over het te gebruiken materiaal. Onze ervaring en kennis in zowel het plaatsen als het onderhoud maken ons de ideale partner voor projectstoffering in het onderwijs.

Marmoleum vloeren voor het school interieur

Marmoleum vloeren beschikken over een aantal kenmerken die van pas komen in het school interieur. De samenstelling van marmoleum zorgt namelijk voor natuurlijke anti-bacteriële en anti-statische eigenschappen, wat deze vloeren bacterie- en stofbestendig maakt. Marmoleum is eveneens gemakkelijk schoon te maken, omdat vlekken niet door de beschermende laag weten te komen. Het is daarbij in allerlei designs te verkrijgen, welke we samen met u kunnen ontwerpen. Daarnaast zijn deze vloeren ook nog eens milieuvriendelijk en erg duurzaam. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van marmoleum vloeren voor in het school interieur.

“Projectstoffering van ontwerp tot eindresultaat.”

Schoolvloeren

We leveren en plaatsen niet alleen marmoleum vloeren voor het schoolinterieur, maar kunnen uw project ook voorzien van bijvoorbeeld PVC vloeren, tapijt(tegels) of gietvloeren. Welke vloer het beste bij u past, is afhankelijk van het project en de eisen waaraan de vloer moet voldoen. Door onze ruime ervaring met schoolvloeren kunnen we u altijd van passend advies voorzien, zodat u verzekerd bent van een vloer die naadloos aansluit bij uw wensen.

Ervaren en vakkundig

Ons personeel verzorgt al jarenlang vloeren, raambekleding en raamdecoratie in schoolgebouwen door heel Nederland. Deze ervaring maakt ons de ideale partner voor de aanpak van uw school interieur!

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl