Citadel College
13 december 2016
Stad en Esch uit Meppel
13 december 2016

  PVC vloer leggen op de MKA-afdeling

  Op de chrirugische mond-, kaak- en aangezicht (MKA) afdeling van het Radboud UMC mochten wij een PVC vloer leggen. In de gezondheidszorg -en met name in ziekenhuizen- hecht men logischerwijs een enorme waarde aan hygiëne, waardoor de vloer aan een aantal steriele normen dient te voldoen. Het Radboud UMC is geadviseerd om te kiezen voor een PVC vloer, omdat deze ondergrond aan de strenge eisen voldoet en daarbij een aantal functionele eigenschappen bezit.

  Voor de MKA-afdeling legden wij een PVC-vloer overeenkomstig met de huisstijl van de afdeling. De blauwe en witte tinten komen nu ook terug in de vloer, waardoor het een harmonieus geheel vormt met het interieur en bijdraagt aan de rustige uitstraling. Zowel medewerkers als patiënten ervaren de afdeling daardoor als een vredige omgeving met een nette en steriele indruk.

  Voordelen van een PVC vloer leggen

  Een PVC vloer leggen heeft vele voordelen. Omdat we de zijkanten van de vloer geleidelijk rechtop laten staan zorgen we ervoor dat er geen stofresten en dergelijke substanties in de hoeken van de vertrekken en kamers makkelijk op te vegen zijn. De vloer is mede hierdoor eenvoudig te reinigen en beschikt bovendien over een praktische antislip laag. De speciale strooiing levert eveneens kras- en deukbestendige eigenschappen, waardoor de PVC vloer na langdurig intensief gebruik haar uitstraling nagenoeg perfect weet te behouden.

  Een andere, belangrijke eigenschap van een PVC vloer leggen is dat deze vloeren recyclebaar zijn. Hierdoor laat de aanschaf van een PVC vloer maar een kleine ecologische voetafdruk achter. Kortom, PVC vloeren zijn een duurzame en functionele oplossing voor het Radboud UMC en voor de zorg in het algemeen.

  Wilt u meer weten over een PVC vloer leggen? Of wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op en wij komen langs om u verder te helpen met passend advies.