Over ons

Damen Vloeren B.V. staat sinds jaar en dag bekend als dé specialist op het gebied van projectstoffering. Dat gaat, anders dan onze bedrijfsnaam doet vermoeden, veel verder dan het leggen van projecttapijt, linoleum of pvc. Ook voor de meest uiteenlopende soorten raamdecoratie en zonwering geldt Damen in Midden-Nederland als hét adres bij uitstek.

Van eenvoudig tot figuratief, van ontwerp tot realisatie, van 30 tot 30.000 m2; u vraagt en Damen draait. Het ouderwetse vakmanschap van de ervaren medewerkers, ‘een goed stel’ zegt men wel, gaat hand in hand met een zeer eigentijdse bedrijfsvoering.

ZORG

Damen Vloeren B.V. realiseert vloeren die voldoen aan de zware normen en eisen in de zorgsector.

ONDERWIJS

Damen Vloeren B.V. ontwerpt en verzorgt vloeren, en raamdecoratie voor het onderwijs.

BOUW

Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten ontwerpen en monteren onze ervaren vakkrachten duurzame projectstoffering.

KANTOREN

Wij verzorgen de projectstoffering voor kantoorpanden in heel Nederland.

VLOEREN

Of het nou gaat om een oppervlakte van 30m2 of 30.000m2, Damen Vloeren realiseert al uw wensen op het gebied van vloeren.

RAAMDECORATIE

Het vakkundig laten plaatsen van uw raamdecoratie kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakkrachten.

 Van ontwerp tot realisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van projectstofferingen. Zowel de vloerbekleding als de raamdecoratie realiseren wij voor u van ontwerp tot realisatie. Damen Vloeren B.V. is een klantgerichte en flexibele organisatie en realiseert projecten van 30 m2 tot 30.000 m2.

FLEXIBEL EN SNEL

Om u zo goed mogelijk te helpen zijn wij flexibel in onze werkuren en -dagen. Zo vinden wij het niet erg om in de avonduren te werken of op zaterdagen onze werkzaamheden uit te voeren. Heeft u vanwege uw branche de behoefte aan een partner die rekening houdt met uw werktijden? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl