Raamdecoratie Arnhem

Het grondig laten plaatsen van uw raamdecoratie of raambekleding kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakkrachten. Daarnaast ondersteunen wij u in de keuze van geschikte raamdecoratie die past bij uw interieur en specifieke wensen.

Raam- decoratie

Het grondig laten plaatsen van uw raamdecoratie of raambekleding kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakkrachten. Daarnaast ondersteunen wij u in de keuze van geschikte raamdecoratie die past bij uw interieur en specifieke wensen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw raamdecoratie als u ze laat ontwerpen, bijsnijden en plaatsen door Damen Vloeren uit Arnhem.

Het voordeel van raamdecoratie

De primaire functie van raamdecoratie is het tegenhouden van warmte en ongewenst zonlicht in de zomer en het buiten houden van de kou in de winter. Tegenwoordig zijn gebouwen zo goed geïsoleerd dat ze tijdens warme dagen de warmte niet kwijt kunnen. Een zonnescherm kan een groot gedeelte van de zonnewarmte tegenhouden voordat deze uw huis, kantoor of school opwarmt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur. Daarnaast creëert de decoratie de privacy binnenshuis en zorgen voor een gezellige sfeer.

Soorten, maten en kleuren

Elke huisstijl en raamframe is anders. Daarom maken wij uw raamdecoratie op maat en in uw gewenste stijl. Zo kunt u de raamdecoratie laten aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf of het design van uw gebouw. Wij verzorgen het bijsnijden en monteren van de producten. Zo heeft u een effectieve en mooie oplossing voor het ongewenste zonlicht en de warmte hiervan.

Damen Vloeren Arnhem

Met de raamdecoraties van Damen Vloeren uit Arnhem kunt u ongestoord genieten van uw dag. Neem contact op met ons op om erachter te komen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen! Na het ontvangen van uw bericht zullen wij u zo snel mogelijk antwoorden.

“De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl