Projectstoffering in de bouw

We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot toonaangevende firma op het gebied van projectstoffering in de bouw. We verzorgen het gehele proces, van A tot Z. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie ontzorgen we u geheel op het gebied van projectvloeren voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Hierbij staan ervaring en een daadkrachtig optreden centraal. Zodat u weet waar u van op aan kunt.

Project- stoffering in de bouw

Damen Vloeren B.V. levert en verzorgt de projectstoffering voor aannemers in de bouw. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten ontwerpen en monteren onze ervaren vakmensen duurzame projectstoffering. Het advies en ontwerp maken wij in eigen beheer of in samenwerking met architecten, aannemers of de eindgebruiker. Zo verzekeren wij een perfecte aansluiting tussen de wensen van de klant en het eindproduct.

Vloeren voor de bouw

De vloeren vormen de basis voor een aangename en mooie woon- of werkruimte. Daarom zorgen wij voor een perfecte combinatie tussen het ontwerp en de praktische aspecten van een vloer. Een vloer moet namelijk de talloze voetstappen kunnen weerstaan en op het einde van de dag er nog prachtig uit zien. Voor renovatieprojecten beheren wij de werkzaamheden van het slopen, renoveren en stofferen van de vloeren. Voor het stofferen gebruiken wij duurzame materialen als projecttapijt, linoleum of PVC.

Raambekleding en raamdecoratie voor de bouw

Een essentieel onderdeel van een gebouw, kantoor of huis is de raamdecoratie. Deze houdt namelijk ongewenste zonnestralen en warmte buiten de deur zodat, u kan genieten van een aangenaam klimaat. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie die allemaal unieke functies en voordelen hebben. In samenwerking met u of uw klanten kunnen wij een geschikte variant kiezen, het ontwerp maken en de raamdecoratie plaatsen. De perfecte decoratie is namelijk niet alleen effectief, maar past bij het ontwerp van het pand.

Uw partner voor projectstoffering in de bouw

Wij verzorgen al jarenlang de projectstoffering van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de bouw. Zo hebben wij de kennis en ervaring in huis om uw projecten te voorzien van de perfecte stoffering. Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

“Projectstoffering van ontwerp tot eindresultaat.”

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl