VLOEREN IN DE ZORG

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontplooit tot dé specialist op het gebied van vloeren in de zorg, opvang en begeleid wonen. Met de brede kennis en ervaring die wij hebben opgedaan ontwikkelden we een beproefde formule waarmee we inmiddels verscheidene zorginstellingen van stijlvolle en functionele vloeren hebben voorzien. Een flexibele inzet van zowel arbeid als materiaal voert hierbij de boventoon.

Linoleum en PVC vloeren

Linoleum en PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor instellingen die intensieve zorg verlenen. Deze duurzame vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn bovendien bestand tegen een veelvuldige en drastische reiniging. Daarnaast kunnen PVC vloeren wel tegen een stootje, waardoor er gemakkelijk allerlei zware materialen over verplaatst kunnen worden. Bovendien kunnen linoleum en PVC vloeren tegenwoordig in allerlei leuke designs en stijlen geleverd worden.

Tapijt vloeren

Vloerbedekkingen en tapijt hebben een warme, ongedwongen uitstraling. Ideaal voor in de huiselijke sfeer, dus! Tevens loopt men makkelijker, fijner én stiller over tapijt dan over bijvoorbeeld hardere vloeren. Daarnaast vermindert een dergelijke vloerbedekking bovendien de kans op kwetsuren bij onverhoopte ongelukken. En dat lijkt ons wel zo handig in de zorg.

“Service is een mentaliteit, geen afdeling.”

Uw partner voor vloeren in de zorg

Damen Vloeren uit Arnhem heeft de kennis en ervaring in huis om uw project te voorzien van de perfecte vloeren in de zorg. We ontwerpen samen met u een unieke vloer, waarna ons enthousiaste personeel de deze vakkundig weet te plaatsen. We staan u met raad en daad bij tijdens alle facetten van het proces.  Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw project!

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl