Kantoorvloeren

Wij van Damen Vloeren B.V. geloven dat er een perfecte combinatie bestaat tussen een prachtig ontwerp en duurzame afwerking. U wilt natuurlijk langdurig kunnen genieten van uw interieur. Daarom gebruiken wij robuuste materialen en maken wij het ontwerp in samenwerking met de eindgebruiker. Zo verzekeren wij niet alleen de lange levensduur, maar zorgen we dat het eindproduct aansluit bij de visie van de klant. Een vloer vervangt u namelijk niet elk jaar!

Kantoor- vloeren van Damen Vloeren

Wij verzorgen de projectstoffering voor kantoorpanden in heel Nederland. Onder projectstoffering verstaan wij het ontwerpen en plaatsen van vloeren, raambekleding en decoratie. Onze klantgerichte instelling zorgt ervoor dat we een perfecte aansluiting tussen de wens van de klant en het eindproduct kunnen realiseren. Ervaar het zelf en neem contact met ons op!

De meest geschikte kantoorvloeren

Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en makkelijk te onderhouden. Dat zijn de eisen die veelal aan kantoorvloeren worden gesteld. We voorzien het kantoor of de bedrijfsruimte dan ook graag van een vloer die aan deze drie vereisten tegemoet weet te komen. Neem gerust contact op en laat u adviseren door één van onze ervaren en vakkundige collega’s. De koffie staat altijd voor u klaar.

“Wij zien geen problemen. Wij zien kansen.”

Flexibel en snel

Onze klantgerichte houding zorgt ervoor dat wij altijd rekening houden met de wensen van de klant. En door onze flexibele instelling kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren wanneer u dat wilt. Wij begrijpen dat er bij de bouw of onderhoud van een kantoorpand soms meerdere partijen tegelijk moeten werken. Daarom hanteren wij een snelle en grondige aanpak tijdens al onze projecten. Zo kunt u snel genieten van uw duurzame en prachtig gestoffeerde kantoor.

Uw wensen voor uw kantoorvloeren

Laat ons uw specifieke wensen weten en wij zullen deze voor u realiseren! Van unieke patronen in de vloeren tot een bedrijfsspecifieke kleurencombinatie, niks is ons te gek. Ons ervaren en vakkundig personeel verzorgt alles voor u. Van het ontwerp tot de afmontage. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met meer informatie over uw project.

Damen Vloeren B.V.   | Projectstoffering   | Delta 56   |  6825 MS ARNHEM   | tel: 026 – 323 11 00   | fax: 026 – 323 11 20   | info@damenvloeren.nl